avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Curând doresc să deschid un proces de mărirea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Curând doresc să deschid un proces de mărirea pensiei alimentare. ...

Curând doresc să deschid un proces de mărirea pensiei alimentare. Pe lângă această cerere se poate să specific faptul ca minorul nu vrea la tatăl său. Refuza categoric orice interacțiune . Se poate cumva ca minorul să fie obligat să meargă la tatăl? Iar eu dacă nu doresc să mă mai sune să mai insist asupra copilului să meargă poate să spună ca nu doresc comunicarea cu el?
Buna ziua,

Minorul poate fi consiliat psihologic,asa incat sa se respecte programul de vizitare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie intretinere ContSters129337 ContSters129337 Buna seara. In urma cu 8 ani am divorțat. S-a stabilit atunci ca pensia alimentara sa fie fixa si raportata la salariul de atunci al tatalui copilului. Tot ... (vezi toată discuția)
Dupa 12 ani poate cere drept de vizita??? Alina_Meli Alina_Meli Buna ziua am un baiat de 12 ani pe care l-am crescut cu actualul meu sot, fiind divortata de mai bine de 10 ani (de fostul). A platit pensie pt minor la ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri parinte-copil. ce e de facut? Corina1982 Corina1982 Buna ziua! Sunt mama unui baiat in varsta de 11 ani. Locuiesc in Bucuresti, iar tatal copilului in Constanta. Tatal plateste pensie alimentara lunar, iar ... (vezi toată discuția)