avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma unui proces de mostenire, unul din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma unui proces de mostenire, unul din mostenitori ...

Buna ziua! In urma unui proces de mostenire, unul din mostenitori nu a declarat si pamanturile defunctului, deci pentru acestea nu s-a facut impartirea. I se poate intampla ceva dpdv legal acelui mostenitor care a ascuns pamanturile defunctului? Deja s-a dat o sentinta definitiva legata de casa.
Cel mai recent răspuns: AlinaDS , utilizator 10:00, 1 Iulie 2025
Puteti deschide proces ca pământurile.
Nu sunt probleme juridice pentru a se judeca.

Avocat București
Va multumesc pt raspuns! Pe langa copiii mostenitori, mai este si un testament in care nepotii sunt unici mostenitori. Ce cota parte le-ar reveni acestora?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Puteti deschide proces ca pământurile.
Nu sunt probleme juridice pentru a se judeca.

Avocat București

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea bunicii steliana2016 steliana2016 Buna ziua, Bunica a avut 3 frati, sa le zicem A,B,C. Dupa revolutie, ei au avut dreptul la recuperarea unor terenuri, ramase de la parintii lor, in mod ... (vezi toată discuția)
Accepatre succesiune doina_i doina_i Daca nu am facut la timp acceptarea se mai poate face ceva? (vezi toată discuția)
In caz de deces, cui revin bunurile mele? MC_COSTIN MC_COSTIN AS VREA SA STIU , IN CAZ CA EU SI SOTUL MEU MURIM, CUI REVIN BUNURILE NOASTRE? NEAVIND COPII, MA GANDESC CA PARINTILOR?SAU SOCRILOR? (vezi toată discuția)