avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul a primit de la salariat o decizie medicala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul a primit de la salariat o decizie medicala asupra ...

Angajatorul a primit de la salariat o decizie medicala asupra capacitatii de munca gradul 2 de invaliditate, unde capacitatea de munca este diminuata +autoservire pastrata parțial Intrebare: contractul de munca inceteaza de drept conform art 56 alin. 1 lit. C sau trebuie sa ii oferim alt loc de munca???
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
Florin xtx, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:53, 1 Iulie 2025
Contractul de munca inceteaza de drept , potrivit art 56 alin. 1 lit. c C.mun.
Ultima modificare: Marți, 1 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim pt pensionare cata8 cata8 Am si eu o problema: in data de 27.05.2015 am primit o decizie de pensionare pe caz de boala din data de 19.05.2015, iar respectivul salariat are si un ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala hogye lavinia hogye lavinia Ce pasi trebuie sa intreprinda o societate dupa ce primeste de la angajat decizia medicala de incapaciate de munca ? (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare suciugeorgeta suciugeorgeta Daca o salariata a primit decizia de pensionare anticipata partial ,eu ca angajator trebuie sa -i incetez contractul de munca?/ (vezi toată discuția)