avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua ! Premiul castigat pentru coperta de carte ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua ! Premiul castigat pentru coperta de carte in valoare de 200 dolari pe crowdspring.com nu a fost achitat ! Am activat cativa ani ca freelancer/grafician pe ...

Buna ziua !
Am activat cativa ani ca freelancer/grafician pe situl crowdspring.com . In decembrie anul trecut am castigat un concurs de coperta de carte in valoare de $200, Nici pana azi nu am primit banii (trebuia si un rest de 9 dolari existenti in balanta), s-au folosit de diverse pretexte, amanari, tertipuri, pana la urma mi-au inchis si contul. Ce pot sa fac !? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:03, 2 Iulie 2025
Ar fi posibil un proces dar trebuie evaluate probele.
Buna ziua ! Multumesc ! Probele exista, nu spun prostii ... Dar vad ca aici nu pot atasa foto/documente/copii mesaje. Dar trebuie sa evaluez si cheltuielile, sa nu devina (mult) mai mari decat premiul...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aceasta este o problemă.
Banii dati la avocat se pot recupera dacă câștigați.
Ar fi utila o notificare prin avocat dar și aceasta costă...

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unei firme pentru servicii online ContSters288578 ContSters288578 Buna ziua! As vrea sa deschid un website de concursuri online unde liber profesionistii (freelancerii) specializati in design grafic vor putea participa la ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de naveta Darius24 Darius24 Buna ziua, Am castigat procesul cu consiliul local pentru decontarea navetei pe 1an de zile,cele 10 zile acordate pentru recurs au trecut,eu nu am mai facut ... (vezi toată discuția)
In ce hal se mai judeca unele cazuri in romania mcmikai mcmikai Buna ziua, Pe principiul cauti dreptatea ?...cauta usa si iesi,iata ca ma aflu in stadiul in care regret ca m-am nascut in tara asta,ca sunt incojurat de o ... (vezi toată discuția)