avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In regim plata cu ora ( invațător, pensionar) zilele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In regim plata cu ora ( invațător, pensionar) zilele de concediu ...

In regim plata cu ora ( invațător, pensionar) zilele de concediu de odihnă neefectuate anul acesta scolar, sunt plătite?Dacă nu sunt plătite, vă rog, în baza cărei legi? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 2 Iulie 2025
zilele de concediu de odihnă neefectuate anul acesta scolar, nu sunt plătite.

Potrivit Codului Muncii, compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate este posibila numai la incetarea c.i.m.

Referitor la zilele de CO neefectuate si aferente anului 2025, Codul Muncii prevede obligatia angajatorului de a le acorda pana la data de 01.07.2027.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in perioada de preaviz danuttunad danuttunad Buna ziua, As vrea sa ma ajutati cu un raspuns si anume,daca am 7 zile de concediu de odihna neefectuate aferente anului 2010,iar in data de 14.12.2011 am ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna - in cazul suspendarii contractului ... Cocollino Cocollino Buna, Lucrez in sectorul bugetar si din toamna, intentionez sa fac o reconversie profesionala, motiv pt care doresc sa imi suspend contractul de munca pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat de doi ani mfrincu mfrincu Buna ziua, lucrez la patron si de 2 ani de zile nu am putut sa imi iau concediu de odihna din cauza obligatiilor de serviciu , exista vreo modalitate prin care ... (vezi toată discuția)