avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deschiderea corespondentei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deschiderea corespondentei

Buna ziua Forum
Sotia imi deschidea corespondenta adresata doar mie. Dupa o multime de certuri a renuntat.
Acum, deschide corespondenta adresata amindurora. Adica tot ce vine pe numele meu si al ei.
I-am cerut ca corespondenta adresata amindurora sa fie deschisa DOAR in prezenta mea. Evident ca nu tine cont de asta.
Sint eu defect?
Multumesc
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu doar d-voastra, amandoi....
8 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
sotia are voie sa respire? a primit derogare? in alta ordine de idei, cat timp este si numele ei pe plic, poate deschide orice plic. daca va deranjeaza, aveti o problema! si coroborat cu caratul pumnilor in cap de mai sus, tare imi e ca problema e grava
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca aveți ceva de ascuns dacă situația a escaladat în felul acesta. Dacă nu, lăsați-o să citească dar încercați să-i explicați ca într-o relație încrederea e esențială și nu este cazul să vă verifice tot.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o problemă de educație, dar e soția dvs. Puteți încerca să îi explicați frumos ceea ce nu a învățat până acum. Idem și la dvs. tot de educație ține dacă vă trece prin minte să îi băgați mințile în cap cu pumnul. Iar dacă nu aveți nimic de ascuns și este doar o chestiune de principiu, învățați-o cu răbdare, ca să exersați treaba cu copilul, când va veni vremea.
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai primiți multe scrisori clasice, în epoca rețelelor sociale, a mesajelor instant, a poștei electronice, a SMS-urilor și MMS-urilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac? florin_sebi florin_sebi In urma cu un an dupa procesul de stabilire drept de vizita,fostei sotii i sa dat dreptul sa ia copilul la ea de sambata pana duminica,in primul si al treilea ... (vezi toată discuția)
Partajul in cazul dovedirii infidelitatii sotiei.. Florinm1973 Florinm1973 Am fost casatorit 19 ani din care a rezultat un minor de 16 ani care a ramas cu mine in locuinta. Pe sotie am inregistrat-o audio in timp ce discuta cu ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract vasile cel mare vasile cel mare O firma de salubritate a incheiat un contract cu noi, sot si sotie, proprietari ai unui apartament. Pe contract apare numai sotul, iar de semnat, a semnat ... (vezi toată discuția)