Buna ziua Forum
Sotia imi deschidea corespondenta adresata doar mie. Dupa o multime de certuri a renuntat.
Acum, deschide corespondenta adresata amindurora. Adica tot ce vine pe numele meu si al ei.
I-am cerut ca corespondenta adresata amindurora sa fie deschisa DOAR in prezenta mea. Evident ca nu tine cont de asta.
Sint eu defect?
Multumesc
cris0811
Utilizator 8din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
sotia are voie sa respire? a primit derogare? in alta ordine de idei, cat timp este si numele ei pe plic, poate deschide orice plic. daca va deranjeaza, aveti o problema! si coroborat cu caratul pumnilor in cap de mai sus, tare imi e ca problema e grava
cris-71
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Probabil ca aveți ceva de ascuns dacă situația a escaladat în felul acesta. Dacă nu, lăsați-o să citească dar încercați să-i explicați ca într-o relație încrederea e esențială și nu este cazul să vă verifice tot.
herminast
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Este o problemă de educație, dar e soția dvs. Puteți încerca să îi explicați frumos ceea ce nu a învățat până acum. Idem și la dvs. tot de educație ține dacă vă trece prin minte să îi băgați mințile în cap cu pumnul. Iar dacă nu aveți nimic de ascuns și este doar o chestiune de principiu, învățați-o cu răbdare, ca să exersați treaba cu copilul, când va veni vremea.
Ce pot sa fac?
florin_sebi
In urma cu un an dupa procesul de stabilire drept de vizita,fostei sotii i sa dat dreptul sa ia copilul la ea de sambata pana duminica,in primul si al treilea ... (vezi toată discuția)