avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua am o întrebare pe 26 iunie a fost ultima ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua am o întrebare pe 26 iunie a fost ultima zi în care ...

Bună ziua am o întrebare pe 26 iunie a fost ultima zi în care trebuia sa predau permisul si abia acum l-am trimis la ei zilele de suspendare încep sa curgă de pe 26 sau când ajunge permisul la politie?
Mulțumesc
De când l-ați predat + 30 de zile.
He-he, depinde ca urmare a ce trebuia predat permisul pe 26...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)
Nepredare permis auto suspendat vali65 vali65 In februarie 2009 am ramas fara permis,am actionat in instanta,am pierdut si in 09.12.2009 a ramas sentinta def si irevocabila.Am fost sa predau permisul in ... (vezi toată discuția)
Sentinta plangere contraventionala comunicata- cand predau permisul? danypopica danypopica Buna ziua! Am primit acasa in scris \\\\"Sentinta civila\\\\" la o plangere contraventionala (catre INSP de Politie, mi-au luat permisul la trecerea de ... (vezi toată discuția)