avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Factura emisă pe numele meu! Bună seara, am o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Factura emisă pe numele meu! Bună seara, am o problemă cu ...

Factura emisă pe numele meu!
Bună seara, am o problemă cu un amic la care am apelat pentru a-mi amenaja curte.
Toate bune și frumoase, ne-am inteles la un pret ( la negru bineînțeles) , i-am plătit pretul cu care ne-am inteles, după care mi-a a mai dorit bani in plus. Din acest motiv am refuzat să îi mai plătesc diferența cerută. După 1 saptamana ma trezesc cu o factura pe numele meu trimisa prin poștă(mandatată) cu o valore mult mai mare.
Intrebarea mea este: dacă se poate ajunge in instanță si dacă ar putea avea câștig de cauză. Mentionez că nu am incheiat un contract sau sa semnez vreo hârtie/factura.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:44, 5 Iulie 2025
Buna ziua, daca se ajunge in instanta si va aparati corespunzator, ar trebui sa aveti castig de cauza in situatia descrisa de dvs. Depinde mult de probatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata factura ContSters72658 ContSters72658 in urma cu cateva luni am achizitionat un echipament second hand de la o alta s.c. , contra sumei de 1500 euro.La livrare am achitat suma de 1100 euro, ... (vezi toată discuția)
Raport productie tipizate ? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o rugaminte. Ma poate ajuta cineva cu un raport de productie pentru tipizate ? (facturiere, chitantiere, etc). Se foloseste hartie, ... (vezi toată discuția)
După divorț, am rămas împreună de dragul copilului și am construit o casă pe care am amenajat-o din banii mei. fostul soț a trecut-o pe numele lui, cum o pot trece doar pe numele meu? Aurea Aurea Buna seara!Problema mea este urmatoarea:Eu sunt divortata din 2012 dar dupa divort am ramas impreuna pentru copil,mai mult am construit o casa impreuna care am ... (vezi toată discuția)