avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce acte trebuie depuse pt a se opri CAS decât din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce acte trebuie depuse pt a se opri CAS decât din pensie nu ...

Ce acte trebuie depuse pt a se opri CAS decât din pensie nu și din salariu?
Slabe sanse sa primiti rapsuns aici, in zona de Dreptul familiei. Totusi, nu inteleg cum sa platiti contributie la pensie din pensie? Se plateste din salariu, evident. Daca va referiti la CASS, se achita din ambele. NU fac dreptul asigurarilor sociale, ar trebui sa intrebati acolo totusi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cass arendator cyan cyan O persoana care nu are alte venituri dar detine un teren agricol dat in arenda pentru care i se va retine incepand de la 01 ianuarie 2014 contributia ... (vezi toată discuția)
Pfa - doua amenzi pentru o singura fapta Robert_P Robert_P Buna ziua, Am fost PFA din 2005 pana in 2010. Cum nimeni nu stia ca sa faca cu un PFA, am acumulat o multime de amenzi la Casa de Sanatate. N-am stiut ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)