avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am avut un contract de închiriere înregistrat la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am avut un contract de închiriere înregistrat la ANAF, care ...

Am avut un contract de închiriere înregistrat la ANAF,care a expirat la 01 07 2025,chiriașii au părăsit locuința cu două zile mai devreme fără sa anunțe, fără să predea cheile și apartamentul.
La data 01 iulie am programat de comun acord ora de întâlnire la care nu s-a prezentat și nu a raspuns la telefon.Chiriașii au plecat lăsând toate geamurile rabatate,apartamentul fiind la parter,consider că este o neglijenta gravă sau punere în pericol al bunului altuia.Ca sa pot întra în apartament,am avut doi martori,am filmat că sa pot întra în locuință.De la baie s-a auzit un zgomot puternic,apa a curs cu presiune timp de 5 zile,bazinul de la toaletă fiind defect,înregistrând pierderi de apă.Am filmat apartamentul,este foarte murdar,canapeaua este distrusă pentru că au avut pisică în apartament deși am specificat în anunț "fără animale de companie ceea ce nu au respectat și lista continuă.Am dovezi si am făcut proces verbal cu cei doi martori pentru a intra și posibilitatea de a vedea starea locuinței și pentru a recupera pagubele și datoriile restante.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs expuneți o situație de fapt dar nu rezulta care este întrebarea.In cazul în care va intrebati dacă pot fi dați in judecata pt recuperarea eventualelor daune atunci răspunsul.este afirmativ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie dintr-un apartament nelocuit scrichy scrichy Buna ziua Ma confrunt cu o problema si anume: in calitate de administrator la o asociatie,in prezent am o inundatie dintr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Daca un copil nu vrea sa mearga la tata, poate fi obligat de instanta? angela mixich angela mixich am o fetita de 11 ani. sotul a divortat de 2 ani si m-a tot amenintat ca o sa-mi i-a fata desi isi viziteaza copilul cand doreste, nu numai la data stabilita ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv problema, propietarul refuza sa-mi returneze garantia? miki3 miki3 Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt drepturile noastre si ce sorti de izbanda am in cazul unui proces in calitate de chirias aici in Germania fata de un ... (vezi toată discuția)