avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu versus prima
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu versus prima

La o disponibilizare colectivă e normal sa se acorde salariile compensatorii sub forma de prima?am înțeles că ar fi alta impozitare...
La prima ar fi 20angajatorul și 20angajatul,la compensatorii 43 angajatul..
Mulțumesc anticipat pt răspunsuri.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2025
vivi23ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: vivi23ro , utilizator 17:43, 6 Iulie 2025
Nu are relevanta , impozitare este la fel.
Stiti eronat , si intr-un caz , si in celalalt , angajatorul nu plateste decat 2,25% - contributie asiguratorie pentru munca ( contributie pentru somaj ) . Angajatul suporta 41,5% din brut .
Ultima modificare: Duminică, 6 Iulie 2025
CHKa, utilizator
Mulțumesc pt răspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj, calcul lucianvlan lucianvlan Buna ziua, va rog cateva prezizari ref la calculul indemnizatiei de somaj: 1. in cazul in care cineva a fost disponibilizat colectiv si a primit cateva ... (vezi toată discuția)
Plata somaj pentru pensionar marcelctin marcelctin Avand in vedere asa numita revoluie fiscala care... a schimbat total modul de calcul al salariilor va rog sa ma lamuriti... pentru un pensionar care lucreaza ... (vezi toată discuția)