avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. O persoana detine contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. O persoana detine contract de munca pe perioada determinata ...

Buna ziua.
O persoana detine contract de munca pe perioada determinata de 1 an la CJP (functie contractuala). Urmeaza sa treaca de la gradatia 2 la gradatia 3. Detine adeverinta cu stagiu de cotizare emisa de CJP (adica, de unde lucreaza) prin care se dovedeste vechimea in munca si plata de catre angajatori a contributiilor. De la compartimuntul Resurse Umane i s-a comunicat ca in lipsa adeverintelor de la fiecare loc de munca anterior, nu va trece la alta gradatie. Este legal ? Exista o legislatie care reglementeza obligativitatea depunerii doar a adeverintelor? Mentionez ca locurile de munca avute anterior au fost in alt judet.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 7 Iulie 2025
Adeverinta cu stagiu de cotizare emisa de CJP nu dovedeste vechimea in munca si plata de catre angajatori a contributiilor.
Multumesc pentru raspuns! Extrasul Revisal poate inlocui adeverinta?
In unele cazuri, poate ...depinde de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere salariat ? - gradatie de vechime + clase de salarizare + majorare salariu ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - un salariat va trece la o alta transa de vechime in munca - fiind salariat al unei institutii publice, ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile sociale, cum procedez? ionuca ionuca Astazi am fost la casa de pensii si mi-am ridicat adeverinta cu stagiul de cotizare, si am avut un soc sa vad ca inca de la inceputul anului de cand lucrez la ... (vezi toată discuția)
Buna seara. vechimea in munca din strainatate se poate transfera ... Tods09 Tods09 Buna seara. Vechimea in munca din strainatate se poate transfera ca si vechime in Romania ? Daca da, care este institutia din Romania careia trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)