avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume de familie din cauze familiale
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume de familie din cauze familiale

Aș dori să-mi schimb numele de familie, și posibil și prenumele. Motivul este că nu am o relație bună cu familia mea.
Am deschis multiple dosare penale împotriva mamei mele.
Vă rog să nu-mi trimiteți articolele de lege, pentru că le cunosc deja .
Întrebarea mea este: are rost să angajez un avocat în această situație?
Sunt și cetățean maghiar,(si roman) iar în Ungaria procedura este mai simplă. Totuși, am sunat la consulatul maghiar și mi-au spus că trebuie mai întâi să fac schimbarea în România.

Alte discuții în legătură

Cetatenia maghiara georgetastancu georgetastancu Am un baiat de 19 ani,nascut Budapesta,Ungaria.Cum poate obtine cetetenia maghiara?Trebuie neaparat sa stie limba maghiara? (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc mitache54 mitache54 Va rog sa ma ajuta-ti! Sunt cetatean roman Violetta Mitache(pasaportul si buletinul romanesc mi sa expirat demult, am numai certificatul de nastere romanesc ... (vezi toată discuția)
Căsătorie dubla cetățenie Iu1234 Iu1234 Buna ziua. As dori sa stiu daca in cazul in care am dubla cetățenie (romana si maghiară) si intenționez să mă căsătoresc cu un cetățean roman, ... (vezi toată discuția)