avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovigneta expirată
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovigneta expirată

Buna seara!In data de 15.04.2025 am fost surprins de camera de rovigneta neavand rovigneta valabila.De atunci pana azi am mai trecut prin raza altor camere de inca 3 ori.Pana azi nu am primit niciun proces verbal acasa.Cate procese verbale vor veni tinand cont ca am trecut se 4 ori in total prin raza camerelor fara a avea rovigneta valabila in conditiile in care nu am primit pana acum niciun proces verbal?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florinel1990 , utilizator 10:18, 9 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va veni un singur PV. Cumpărați rovinieta.
Multumesc!Imi voi cumpara dupa ce voi primi pv-ul :))

latka a scris:

Va veni un singur PV. Cumpărați rovinieta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

amenda rovinieta crival crival Buna seara. Am primit astazi 28.04.2017 o amenda de la CNAIR pentru ca in 08.11.2016 am fost surprins de o camera fixa de control a rovinietei circuland pe ... (vezi toată discuția)
Rovinieta Daniela2005 Daniela2005 Am circulat fara rovinieta din iulie pana in octombrie. Pana acum nu am primit amenda. Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta, plangere contraventionala dannegoita dannegoita am circulat cu auto si am primit amenda ca nu am avut rovigneta.intradevar nu am platit-o pt ca am uita.masina este trecuta pe o adresa iar procesul verbal a ... (vezi toată discuția)