avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, pt o alcoolemie de 1,09 la prima probă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, pt o alcoolemie de 1,09 la prima probă și 0,74 ...

Buna seara, pt o alcoolemie de 1,09 la prima probă și 0,74 la a 2 a proba se poate obține renunțare la urmărirea penală??
Alcoolemia era in scadere, deci la momentul faptei aveati mai mult de 1,09, mici sanse.
Cel mai probabil se va dispune calculul retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în urma unui accident fără victime, mi a ieșit ... Ioanacccc87 Ioanacccc87 Bună ziua, în urma unui accident fără victime, mi a ieșit la prima probă de sânge 0.84 alcool și la a două 0,64. Întrebarea mea este, având în ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie de 0,65? BENNY82 BENNY82 Dupa ce am consumat alcool, m-am urcat la volan si m-am rasturnat cu masina intr-un sant. Am fost sigura victima si mi-a iesit o alcoolemie de 0,65 dupa 2 ore ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan + accident + vatamare corporala adx adx Buna seara, Situatia (dosarul) se prezinta astfel: Persoana X si alte 2 persoane se urca intr-o masina. Toate cele 3 persoane au consumat bauturii acoolice. ... (vezi toată discuția)