avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,am cumparat un apartament la parter,care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,am cumparat un apartament la parter,care beneficiaza ...

Buna ziua,am cumparat un apartament la parter,care beneficiaza de curte privata.Vanzatorul a calculat metrii patrati ai acelei curti inclusiv cu aleea din jurul blocului,aferenta apartamentului meu.Este corect?Aceea alee nu este spatiu comun tuturor locatarilor,iar in proiectul apartamentului eu avand deja trecuta cotă parte din acea alee,pentru care platesc deja impozit?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mafinescuingrid , utilizator 10:23, 10 Iulie 2025
Daca aveti o curte privata, nu poate exista acea alee in curtea dvs.,
Este vorba de partea betonata care este in jurul oricarui bloc,si care inevitabil este si indreptul apartamentului meu.
Si ce daca e betonata, e a dvs., parte din curtea privata.
Nu e considerata parte comuna?
Pai n-ati zis ca apare in CF ? Face parte din curtea privata.

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! de ceva timp , am anumite probleme cu vecinii in ... Adrian891 Adrian891 Buna ziua ! De ceva timp , am anumite probleme cu vecinii in ceea ce priveste cota parte indiviza din curtea blocului. Locuiesc intr-un apartament de 2 ... (vezi toată discuția)
Eliberare curtea blocului de utilaje abandonate BOGDAN.BRIE BOGDAN.BRIE Buna Locuiesc in comuna floresti, jud. Cluj, comuna cu o dezvoltare urbana impresionanta (pozitiv si negativ), cu blocuri finalizate total/partial sau ... (vezi toată discuția)
Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)