avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este salariul minim de incadrare pentru un minor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este salariul minim de incadrare pentru un minor in varsta ...

Care este salariul minim de incadrare pentru un minor in varsta de 17 ani avand in vedere ca norma zilnica de lucru este de 6 ore/zi-30 ore/saptamana?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: simona.surdu@tekpad , utilizator 15:32, 10 Iulie 2025
4.050 lei
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
simona.surdu@tekpad, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca minor peste 16 ani Ihesselink Ihesselink Buna ziua. In cazul in care doresc sa angajez o persoana minora, cu varsta peste 16 ani, pe perioada verii, pot sa o incadrez la 4 ore/zi cu salariul minim ... (vezi toată discuția)
Bună seara, aș vrea să mă angajez pe timpul verii dar fac ... Fabiann122 Fabiann122 Bună seara, aș vrea să mă angajez pe timpul verii dar fac 18 ani abia în august, va trebuii să mă angajez ca minor cu program de 6 ore? Mai am câteva ... (vezi toată discuția)
Angajare minor ramo1305 ramo1305 Pentru angajarea unui minor de 16 ani impliniti, care este norma normala de lucru si salariul minim de incadrare? Multumesc! (vezi toată discuția)