avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Sunt studenta la Universitatea Nationala ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Sunt studenta la Universitatea Nationala de Știința ...

Bună ziua!

Sunt studenta la Universitatea Nationala de Știința si Tehnologie Politehnica București iar in fiecăre vara mi se spune ca nu se acorda bursele, deși in regulament spune ca se primesc pe perioada întregului an universitar .
Menționez ca eu am bursa de performanta de gradul 3.
Oare cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 9 Iulie 2025
CRITERII din 27 februarie 2017 de acordare a burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții și cursanții din învățământul superior de stat, învățământ cu frecvență

art. 3
(1) Bursele, indiferent de categorie, se acordă pe toată durata anului universitar (12 luni).
......

Asadar, bursele studenților se acordă și pe perioada vacanței de vară

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)
Acordare burse Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra bursa ... (vezi toată discuția)
Acordare burse sociale Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra ... (vezi toată discuția)