avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sunt coproprietar la un apartament cu fosta soție, nu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sunt coproprietar la un apartament cu fosta soție, nu am făcut ...

Sunt coproprietar la un apartament cu fosta soție, nu am făcut partajul, după divorț m-am mutat la alt domiciliu.
În curând îmi expiră actul de identitate, doresc să-l fac cu adresa unde sunt coproprietar, pentru că la domiciliul pe care l-am avut numai locuiesc.
Mai trebuie să vină și fosta soție să semneze că este de acord să mă ia în spațiu, deși și eu sunt trecut pe contract ca proprietar.
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2025
Dlucian72, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:20, 10 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Dacă aveți contractul in original, nu este nevoie sa vina si fosta soție ca sa dea declaratie de luare in spatiu.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În situația în care există mai mulți coproprietari, oricare dintre ei își poate stabili domiciliul la adresă, fără a fi necesar acordul celorlalți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)
Urgent - schimbare carte de identitate cmarian90 cmarian90 buna ziua sunt Marian, preschimbarea unui buletin pentru k am nevoie urgent de informatii :\\"> mamei mele ia expirat buletunu :\\"> am facut doarul cu ... (vezi toată discuția)
Eliberare buletin la expirare - adeverinta de la primarie Lily88 Lily88 Buna ziua! As dori sa va intreb,in ceea ce priveste eliberarea buletinului,la ghiseu nu au avut amabilitatea de a ma informa,trebuie sa schimb buletinul,expira ... (vezi toată discuția)