Domnule, nu se pune problema ca vecinii nu vor sa se repare acoperisul, ci modul de reparare. S-au tot strans bani, toti vecinii au tot dat, fara a exista si ceva facturi, chitante, recepții ale lucrarilor, etc. și lucrarile promise nu au fost de calitate si nimeni nu-si asuma raspunderea (zugravit pe scara, montat interfon,etc.).
Acum se cere o suma fixa per apartament, indiferent de suprafața utila a locuintei (ap.cu 2 camere, trebuie sa achite exact ca cei cu ap.cu 3 camere). Mi se pare incorect si vreau sa ma informez.
Cui ar trebui sa ma adresez, daca nu exista asociatie de proprietari ?
Cred ca am dreptul sa primesc si eu cate un exemplar din toate inscrisurile emise de firma ce vrea sa repare acoperisul. Un deviz de lucrari, materialele necesare, etc....
Ne-am cam saturat sa tot dam bani, sa se faca lucrari de mantuiala de apropiatii unuia sau altuia, iar apoi sa nu raspunda nimeni de pagube.
Cam asta e situatia !
... este extrem de simplu / convenabil sa lasi pe altii sa se implice in rezolvarea problemelor COMUNE, apoi sa iti exprimi nemultumirea si dubiile...
Oare de ce nu v-ati implicat si Dumneavoastra? Deoarece ati considerat ca acoperisul il priveste doar pe cel ce are proprietatea imediat sub acoperis? Si nu ati considerat ca e si problema Dumneavoastra, din moment ce nu erati afectat direct...
Poate ar cam fi timpul să vă constituiți în asociație de proprietari...
~ final discuție ~