avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, sunt in situatia in care am poprire 1/2 din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, sunt in situatia in care am poprire 1/2 din salariu ...

Buna ziua,sunt in situatia in care am poprire 1/2 din salariu dar am si un CAR la serviciu ,CAR care mi se opreste din cealalta jumatete din salariu. Cei din contabilitate imi spun ca nu poate adauga rata CAR in jumatatea salariala pe care am popririr pt ca CAR ul nu este retinere.Este legal sa fie asa ?eu nu am bani sa traiesc in cazul asta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:57, 10 Iulie 2025
Buna ziua,
Cei din contabilitate au dreptate, ei trebuie sa retina 1/2 din salariu.
Nu ati înțeles.da e corect sa ni retina 50 % din salariu pt popriri dar pe lângă cei 50 % îmi opresc separat și rata Car
Am inteles foarte bine, CAR-ul nu este poprire, este plata voluntara
Da este corect sã va popreasca 50% din salariul net.
Poprirea e una si plata voluntarã a ratei CAR este altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.a.r-ul se ia in considerare cand se calculeaza poprirea pe salariu a unui angajat unic intretinator de familie? marianapruteanu marianapruteanu Am 3 popriri pe salariu,provenite de la niste credite neachitate la timp la banci,precum si un C.A.R.Sunt unic intretinator de familie,sotul meu neavand niciun ... (vezi toată discuția)
Popriri salariale+rata lunara buna seara. va rog dacă se poate ... Yzabela80 Yzabela80 Popriri salariale+rata lunara Buna seara. Va rog dacă se poate sa ma ajutați cu un răspuns in următoarea situatie: -angajata instituție de stat, ... (vezi toată discuția)
Rest 0 lei la salariu dupa poprire si retinere car?e legal? vladcarmen_77 vladcarmen_77 Am salariu si am mai multe popriri si C A R , Valoarea CAR pe luna reprezinta jum cealalta de salariu iar prima jum popririle. E posibil ca luna de luna sa mi ... (vezi toată discuția)