avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Am construit peste casa veche o mansardă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Am construit peste casa veche o mansardă fără autorizație,primăria ...

Bună ziua.Am construit peste casa veche o mansardă fără autorizație,primăria mi-a cerut să o aduc în legalitate știe cineva ce amenda pot primi ????
Cel mai recent răspuns: Daniel2025.2 , utilizator 20:35, 10 Iulie 2025
Cinestie ce amenda primesc pentru mansardă construita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua problema autorizație constructii am luat o casa de renovat am depus ptr ... cotogigi cotogigi buna ziua constructii am luat o casa de renovat am depus ptr certificat urbanism renovare mansardare iar la un punt din C.U zice ca dacai cazu semnatura ... (vezi toată discuția)
Contestatie limita 60 cm constructie noua dianacar dianacar Buna ziua. Sunt din Constanta si am mansardat locuinta care era construita la limita proprietatii, calcan in calcan cu casa vecina.Neputand obtine acceptul ... (vezi toată discuția)
Construcții mansarda Vero18 Vero18 Buna ziua!va rog să mă lămuriți daca am construit o mansarda care are unul dintre pereți la vecin în curte la limitele legale,am primit autorizație de ... (vezi toată discuția)