avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La modificare ...

Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La modificare contract, am actualizat datele și am pus data când am trecut în reges. Trebuie sa completez și act adițional, trebuie sa fac act adițional la actualizarea datelor? Aveți un model?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 11 Iulie 2025
Nu se face act aditional pentru actualizarea datelor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Validare eronata date revisal 2.4.0 alexandra24 alexandra24 buna ziua am transmis catre itm actualizarile nomenclatorului cor,actualizate automat,on-ne imi apar modificarile dar cand am dat validarea datelor cu reges ... (vezi toată discuția)
Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)