avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La modificare ...

Bună ziua! Am făcut tranziția în Reges Online. La modificare contract, am actualizat datele și am pus data când am trecut în reges. Trebuie sa completez și act adițional, trebuie sa fac act adițional la actualizarea datelor? Aveți un model?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 11 Iulie 2025
Nu se face act aditional pentru actualizarea datelor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare eronata date revisal 2.4.0 alexandra24 alexandra24 buna ziua am transmis catre itm actualizarile nomenclatorului cor,actualizate automat,on-ne imi apar modificarile dar cand am dat validarea datelor cu reges ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Completare revisal carmenbn carmenbn Am de transmis un concediu fara plata la REGES,asta fiind prima inregistrare pe care o transmit eu.Am instalat REVISAL-ul,am introdus datele,dar nu stiu ce sa ... (vezi toată discuția)