avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Iata situatia pe scurt : A si B ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Iata situatia pe scurt : A si B coproprietari casa,cote ...

Buna ziua.
Iata situatia pe scurt : A si B coproprietari casa,cote părți egale,cuplu,despartiti,necăsătoriți. Unu din ei pleacă câteva luni din tara cu jobul, celălalt rămâne în casă , cel care pleacă poate monta camera la intrarea in casa și la intrarea în curte? Nu doresc că persoana in cauza sa aducă pe careva in casa(nu vb de părinți, frați,un prieten la un grătar)
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 00:22, 12 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar ce drept aveti d-voastra sa-i interziceti coproprietarului casei sa nu primeasca pe cine doreste ? Daca nu va convine situatia faceti partaj , cel care vrea sa ramana singur proprietar sa-i plateasca sulta celuilat sau vindeti si impartiti banii si fiecare sa-si vada de viata lui . Chiar daca montati camere , acestea se pot opri oricand asa ca nu prea aveti sanse sa vedeti ceea ce asteptati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul succesoral adison adison Dupa decesul tatalui meu, si impartirea masei succesorale intre mama si 2 copii, mi-a revenit o cota parte de 3/8 dintr-un ap cu 4 camere. Eu impreuna cu sotia ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)
Despre partaj partaj partaj Am divortat in nov 2010, fara a face partajul. Fostul sot a plecat din casa in urma unei ordonate presidentiale de evacuare datorita agresivitatii fata de ... (vezi toată discuția)