avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Eu am făcut apel și voiam să știu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Eu am făcut apel și voiam să știu dacă trebuie ...

Bună ziua.
Eu am făcut apel și voiam să știu dacă trebuie să respect programul de vizita al tatălui cum a fost menționat în hotărârea respectivă și dacă eu am menționat judecarea în lipsa a apelului din motive menționate se va ține cont de asta.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:52, 13 Iulie 2025
Da, trebuie să respectati programul de vizita al tatălui asa cum a fost menționat în hotărârea atacata cu apel,

Daca ati solicitat judecarea in lipsa, instanta se va conforma.
Hotararea instantei de fond este executorie, Ca sa nu fie pusa in executare ar trebui sa cereti motivat instantei de apel suspendarea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor ANA74BV ANA74BV Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite acţiunea civilă formulată de reclamantul în contradictoriu cu pârâta , şi în consecinţă : ... (vezi toată discuția)
Se mai incheie contract cu executorul ? Krissia . Krissia . De curand un executor judecatoresc mi-a spus ca nu se mai incheie contracte cu ei in cazul in care soliciti executarea silita a unei sentinte definitive si ... (vezi toată discuția)
Punere in aplicare hotarare pronuntata in fond HRcons HRcons Buna ziua, In cazul in care (ex)angajatul castiga in fond si i se aproba plata salariilor si reintegrarea trebuie sa ne autosesizam si sa punem in aplicare ... (vezi toată discuția)