avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urmă cu 1 an am fost găsit cu o Alcoolemie de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urmă cu 1 an am fost găsit cu o Alcoolemie de 2,04 ...

Bună
Am o întrebare la dumneavoastră.
In urmă cu 1 an am fost găsit cu o Alcoolemie de 2,04 / mile in sânge la un control rutier în Germania, am făcut și accident am intrat intr-o parapanta , am primit o amenda de 2.500 de Euro si o suspendare de 9 luni ca sa obțin din nou permisul de conducere trebuie să trec testul MPU după aproximativ 6 luni am fost prins din nou la volan cu o alcoolemie de 1,1 / mile in sânge și fără permis consecințele au fost încă 7 luni de suspendare și o amenda nouă de 2600 de Euro ( mentionez ca am permisul luat in Germania) . Intrebarea mea este cum aș putea obține un alt permis in România pt ca aici nu o să imi mai de-a permisul înapoi cu siguranță iar testul MPU este foarte greu de luat.
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:24, 12 Iulie 2025
Nu mai puteți obține permis în România, fără a da la schimb permisul german. Dați testul MPU.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iulie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere? ContSters103316 ContSters103316 Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere auto? ce act trebuie sa-mi elibereze cei de la evidenta ... (vezi toată discuția)