avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Am mai scris aici de cateva ori si vreau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Am mai scris aici de cateva ori si vreau un raspuns ...

Buna seara,

Am mai scris aici de cateva ori si vreau un raspuns sincer la situatia urmatoare :
Am permisul suspendat din motive medicale, iar procedura de a-l redobandi este simpla (o expertiza medico-legala), pe care Institutul de Medicina Legala refuza sa mi-o faca, ori este prea imbecil ca trebuie una si paseaza aceasta procedura intre institutii particulare, iar cand se aude acolo ca am acest diagnostic (Schizofrenie Paranoida), toti se feresc.

Intrebarea este urmatoarea : Daca le scriu un e-mail adresand injurii si un "meme" legat de imbecilitatea lor (a Institutul de Medicina Legala din Judet), ce as putea pati, legal. Trimit doar un e-mail, le "umplu" frigiderul si ii blochez ca sa nu se considere hartuire.

Multumesc ! <3
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:46, 13 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai nu patiti nimic ca de, aveti scuza ca sunteti schizofrenic, dar ce rezolvati ? Cât de tare credeti ca vor fi afectați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere suspendat – schizofrenie paranoida ... G3R10N G3R10N Redobandire Permis de Conducere Suspendat – Schizofrenie Paranoida (Actualizat) Salutare, Pentru ca inca este un interes destul de mare,dar si de ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa fac sa contest un diagnostic pshiatric si decizia medicala asupra capacitatii de munca TruscaAlex TruscaAlex Buna ziua in anul 2014 am fost batut de politie si drogat cu cocaina am fost internat intr-un spital de pshiatrie unde fiind sub influenta drogurilor doctorul ... (vezi toată discuția)
Hartuire vetx vetx sora mea este hartuita telefonic si prin mesaje tip sms de fostul sot bolnav de schizofrenie...care sunt caile legale de a-l acuza de hartuire ? (vezi toată discuția)