avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul dobanzi penalizatoare pt pensie neacordata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul dobanzi penalizatoare pt pensie neacordata

Buna ziua,
Dupa sase luni,Casa de Pensii S6 mi-a trimis acasa noua decizie cu puncatjul pensiei nepenalizate,la 11.12.2024,expirand perioada penalizatoare.
Pe 17 iulie am infatisare in fata instantei ,pt a-mi sustine solicitarea de dobanzi penalizatoare la suma de 970 lei/luna neachitata din 12.12.2024.
Rog un model de calcul al tuturor dobanzilor pe care le pot solicita,de drept,Instantei.
Multumesc anticipat,
Cu apreciere pt ajutorul acordat,
Nicu
Ultima modificare: Duminică, 13 Iulie 2025
niccu, utilizator
Cel mai recent răspuns: niccu , utilizator 08:43, 14 Iulie 2025
Chiar nu ma poate ajuta nimeni? sa merg la "zona contabila ?"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul penalităților furnizorului de energie termică stoica nicusor stoica nicusor De curând asociația de proprietari ,al cărui președinte sunt de câteva luni, a fost chemată în judecată de către societatea care furnizează energie ... (vezi toată discuția)
Ce date se iau in calcul pe lista de plata a intretinerii? carmenbn carmenbn Lista de plata a lunii iulie se afiseaza pe 25.08,iar scadenta e la14.09. 1.Pana la ce data se iau in calcul incasarile,atunci cand se calculeaza lista lui ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari intretinere mariana_dragus mariana_dragus Am o situatie neclara cu unul dintre locatarii blocului in care locuiesc si unde sunt administrator. Pentru inceput va pot spune ca nu si-a platit deloc ... (vezi toată discuția)