avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Aș dori să știu dacă se mai poate ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Aș dori să știu dacă se mai poate face ceva ...

Bună seara! Aș dori să știu dacă se mai poate face ceva în cazul copilului meu, care a rămas cu situația neîncheiată la matematică, la sfârșitul clasei a 12 a. Nu s-a prezentat în ziua respectivă dintr-un anumit motiv, i s-a spus de către diriginte să se prezinte peste cateva zile la sesiunea de corigentă dar nu i-a spus ca trebuie sa aducă o cerere care sa motiveze lipsa din ziua încheierii situației școlare. Așadar nu a fost primit la examenul de corigentă ca nu a avut cererea la el și a fost lăsat repetent

Alte discuții în legătură

Repetent sau corigent ? Tatianaioan Tatianaioan Am o fetita de 13 ani si 6 luni ,clasa a I-a,a II-a ,a III-a primul semestru le-a facut in Germania,cu greu am reusit sa o inscriu la o scoala cu predare in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, ... Manuelutza Manuelutza Buna seara! Elevii cu situatii neincheiate la sfarsitul anului, intra in categoria celor amanati anual, din ROFUIP? (vezi toată discuția)
Elev lasat intentionat repetent pt mentinerea unei clase cu efectiv de elevi redus alexandrubt13 alexandrubt13 in iunie anul scolar 2016-17 la o scoala directorul scolii a propus ca un elev de clasa a 6a când va trece in a 7 a sa reamana repetent in clasa a 6a pt ca ... (vezi toată discuția)