avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin un teren extravilan în care, în urmă cu 60 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin un teren extravilan în care, în urmă cu 60 ...

Bună ziua.Detin un teren extravilan în care,în urmă cu 60 ani a fost construia o căsuță bătrânească.Mentionez ca mai am doi vecinii,unul în stângă ,unul in dreapta este sursa de curent și gaze.Primarul spune ca nu ne dă voie sa amplasam nici un container darămite sa construim ceva…Vroiam sa amplasam o căbănuță mica,sa putem merge în weekend,chiar nu se poate construi nimic?!Multumesc înzecit de răspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:10, 14 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
primarul are dreptate. legal, in extravilan, se pot construi doar anexe agricole si cladiri similare. care au si ele nevoie de autorizatie de la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire cristian70 cristian70 detin un teren arabil agricol in extravilan si doresc sa-mi construiesc o cabana din material lemnos provizorie pentru locuit.cum trebuie procedat in acest ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Construcție în extravilan,pe un teren litigios ContSters432219 ContSters432219 Bună ziua.Dețin o suprafață de teren de 600 m.p situata în extravilanul localității, aproade de mare.Pot sa construiesc căsuțe de lemn? Ce acte îmi ... (vezi toată discuția)