avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construcție în extravilan,pe un teren litigios
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construcție în extravilan,pe un teren litigios

Bună ziua.Dețin o suprafață de teren de 600 m.p situata în extravilanul localității, aproade de mare.Pot sa construiesc căsuțe de lemn? Ce acte îmi trebuie.Îmi trebuie autorizație și pentru gard?
Cel mai recent răspuns: ContSters432219 , utilizator 14:12, 14 Iunie 2017
Da, va trebuie autorizatie si pentru gard. Daca puteti construi sau nu aflati de la primarie.
Pai este la aprecierea Primăriei? Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un teren extravilan în care, în urmă cu 60 ... Bineata Bineata Bună ziua.Detin un teren extravilan în care,în urmă cu 60 ani a fost construia o căsuță bătrânească.Mentionez ca mai am doi vecinii,unul în stângă ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pe teren extravilan bog_m bog_m buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si ... (vezi toată discuția)
Constructie casa fara autorizatie aiurelul36 aiurelul36 Se poate construi o casuta fara preiect si autorizatie de constructie? vreau sa construiesc o casuta din lemn 6m/8m,fara fundetie, la mine in ... (vezi toată discuția)