avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am angajat 3 muncitori straini, nepalezi, nu corespund ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am angajat 3 muncitori straini, nepalezi, nu corespund cerințelor ...

Am angajat 3 muncitori straini, nepalezi, nu corespund cerințelor noastre. Condiția a fost sa știe limba engleza și sa aibă calificare mașinist utilaj. Calificare au, însă nu știu sa lucreze cu utilajele. Practic nu se încadrează în funcția care o au. Cum ii pot da afara? Menționez ca sunt angajați din 2 Iulie, nu ii pot pune sa muncească ca nu ma înțeleg cu iei și nu știu sa lucreze cu utilaj. Ei doar stau la mine și le asigur mâncarea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 28 Iulie 2025
Cand este vorba de reguli de prevenire si protectie in domeniul ssm, o traducere aproximativa precum cea a Google translate poate fi periculoasa, in sensul ca orice manevra efectuata defectuos (daca nu se intelege sensul acesteia) poate duce la evenimente nedorite precum accidente de munca si/ sau pagube materiale deosebite. Am precizat in mesajul meu anterior rolul instructiunilor proprii ssm si obligatia insusuirii si testarii cunostintelor dobandite.
In cazul producerii unui eveniment nedorit, numai aceste aspecte sunt avute in vederea anchetarii. cauzelor producerii evenimentului si a stabilirii responsabilitatilor.
Au mentionata perioada de proba in c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am angajat un muncitor din nepal, adus prin firma de recrutare. ... HCH2009 HCH2009 Am angajat un muncitor din Nepal, adus prin firma de recrutare. El nu corespunde cerințelor. Cum pot sa i desfăcut contractul de munca din punct de vedere ... (vezi toată discuția)
Accident personal nepalez. Akhenaton81 Akhenaton81 accident personal nepalez. Buna ziua, Am un lucrator nepalez angajat in cadrul firmei noastre cu cim perioada nedeterminata. a suferit un accident de ... (vezi toată discuția)
Electrician din nepal Akhenaton81 Akhenaton81 Electrician din Nepal Buna ziua. Unde pot afla daca diplomele electricienilor din Nepal sunt recunoscute in Romania? (vezi toată discuția)