avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salut, sunt în Belgia și am bilet spre România cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salut, sunt în Belgia și am bilet spre România cu fetița ...

Salut, sunt în Belgia și am bilet spre România cu fetița mea de 4 ani și are pașaportul expirat de o zi două pot pleca așa în țară ?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:07, 15 Iulie 2025
Buna ziua

In tara puteti intra cu documentul expirat. Oricum, fiind in spatiul Schengen e putin probabil sa va mai controleze cineva aici.

Problema mai mare e daca veniti cu avionul, e posibil sa nu vi se permita imbarcarea cu documentul expirat.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in germania, am buletinul expirat ... Hreniuc Maria Hreniuc Maria Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana ... (vezi toată discuția)
Pasaport scazut gabrielag137 gabrielag137 Buna ziua Suntem o familie de romani cu un baietel de 6 ani. In cateva zile plecam din Italia spre Romania. Intrebarea mea este daca putem avea probleme, ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie emis de ambasada romana Eire Eire imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)