Luminita-Sufletel 
	    	Utilizator

Luminita-Sufletel 
	    	Utilizator	    

Luminita-Sufletel, utilizator
 Luminita-Sufletel, utilizator 	
			 Luminita-Sufletel 
	    	Utilizator

Luminita-Sufletel 
	    	Utilizator	    

Manuela Rășină 
	    	Administrator

Manuela Rășină 
	    	Administrator	    

Discuţiile din forum nu reprezintă consultanță juridică. Nicio discuţie purtată în forumul Avocatnet.ro nu poate fi interpretată ca fiind consultanță juridică sau de orice alt fel. Răspunsurile primite în acest forum au doar un scop informativ. Datorită naturii complexe a legislaţiei, precum și datorită aspectelor personale ale situaţiei expuse de dumneavoastră, este posibil ca sfaturile oferite prin intermediul Forumului să nu fie aplicabile în situaţia particulară în care vă aflaţi.
---
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră și, cu atât mai mult, nu vă putem garanta un răspuns complet, corect și de actualitate. Trebuie sa discerneţi singur în ce măsură răspunsurile primite vă pot ajuta în cazul supus dezbaterii.
~ final discuție ~
 Luminita-Sufletel	                   

Daca intr-un dosar de uzucapiune e folosita alta identitate decat cea reala ,a defunctului ce e trecu in CF , cu buna stiinta , se numaste Furt de idantitate ? ... (vezi toată discuția)
	                    Luminita-Sufletel	                   

Daca intr-un dosar de uzucapiune e folosita alta identitate decat cea reala ,a defunctului ce e trecu in CF , cu buna stiinta , se numaste Furt de idantitate ? ... (vezi toată discuția)

Luminita-Sufletel	                   

Am o casa distrusa , ce nu mai poate fi folosita sau reparata . Faptuitorul e cercetat penal . Cum fac evaluarea pagubei ca sa-mi recuperez prejudiciul ? ... (vezi toată discuția)
	                    Luminita-Sufletel	                   

Am o casa distrusa , ce nu mai poate fi folosita sau reparata . Faptuitorul e cercetat penal . Cum fac evaluarea pagubei ca sa-mi recuperez prejudiciul ? ... (vezi toată discuția)

Luminita-Sufletel	                   

Se poate ?
Daca nu am castig de cauza intr-un dosar de revizuire, deschis pe motiv de uzucapiune tabulara . pot deschide alt proces pentru Tulburare de ... (vezi toată discuția)
	                    Luminita-Sufletel	                   

Se poate ?
Daca nu am castig de cauza intr-un dosar de revizuire, deschis pe motiv de uzucapiune tabulara . pot deschide alt proces pentru Tulburare de ... (vezi toată discuția)