avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O hotarare judecatoreasca pentru uzucapiune se mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

O hotarare judecatoreasca pentru uzucapiune se mai poate ataca ...

O hotarare judecatoreasca pentru uzucapiune , se mai poate ataca daca pagubitul descopera abuzul asupra imobilului lui , si face plangerea la Politie , cu mai bine de o luna , inainte de a se implinii 5 ani , de la data hotararii judecatoresti ? ..... iar actiunea penala incepe abia dupa 2 luni
Respectiv :
- hotararea judecatoreasca asupra uzucapiunii ...30 10.2019
-plangere la Politie ... 04.09.2024
-dosar revizuiere ... 06.09.2024 ...... respins ... conform art.509 ,
-deschidere dosar penal ... 06,12.2024
Tin sa mentionez ca dosarul de uzucapiune deschis in 2019 , are la baza un fals sub semnatura si uz de fals
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2025
Luminita-Sufletel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Luminita-Sufletel , utilizator 14:48, 17 Iulie 2025
Nu va mai bateti capul cu raspunsul ...am citit intre timp si am ajuns la urmatoarea concluzie :
- O fapta penala se prescrie dupa cinci ani de la data comiterii ei . .. degeaba am deschis eu dosar penal , inainte de implinirea celor cinci ani . .
In situatia data , fapta fiind" fals si uz de fals ", nu mai am ce face pe parte penala .
.................
Poate ma puteti sfatuii ce pot face pe parte civila .
Multumesc .
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
Luminita-Sufletel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Daca am o hotarare judecatoreasca civila, cu drep de apel , dar intre timp am facut si Denunt la Parchet si am primit numar de dosar ,,,, in apel , trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa faca un avocat cand descopera ca a folosit un act ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Ce trebuie sa faca un avocat cand descopera ca a folosit un act fals intr-un dosar si prin acel dosar s-a cauzat un prejudiciu altei persoana ? Daca nu ia ... (vezi toată discuția)
Fals in acte mirabela78 mirabela78 buna ziua Am o firma la care sunt administrator si in anul 2005 am eliberat sotului meu care avea carte de munca o adeverinta pentru un credit de bunuri de ... (vezi toată discuția)