Daca intr-un dosar de uzucapiune e folosita alta identitate decat cea reala ,a defunctului ce e trecu in CF , cu buna stiinta , se numaste Furt de idantitate ? .... sau la ce articul din codul penal se incadreaza ?
Deci . Am folosit in dosar de uzucapiune un certificat de deces al altei persoane dacat a proprietarei din CF . M-au prins in fapt .... ce pot patii ? ... e caz penal ?
- Din cati avocati ati citit postarile mele de luni de zile , niciunul nu ma-ti avertizat ca fapta e prescrisa .
- La zecile de intrebari puse pe acest sait , nu mi s-a raspuns la toate , mai ales la cele care vizeaza comportamentul
abuziv al unui avocat implicat intr-un dosar de uzucapiune , unde se foloseste de un act fals , cu buna-stiinta si
rea-credinta .
- Deschizand dosar penal , am apelat din nou la acest sait pentru informatii si ajutor . Sfatuita fiind de catre
dumneavoastra , am platit si un avocat pe drept penal , care m-a informat in prealabil ca taxele judiciare pe caz penal ,
nu se recupereaza dupa inchiderea procesului , dar o sa-mi recuperez pierderile prin plata daunelor morale si materiale .
- Am platit extra , drumul si ziau de lucru a avocatului , la fiecare declaratie a martorilor .
..... de trei saptamani , avocatul nu-mi mai raspunde la mesaje , fiindca intre timp , anchetatorul m-a informat
ca fapta s-a prescris in 2024 , fiind infaptuita in 2019 ..... dar avocatul a studiat dosarul in 2025 ....
Adica stia , inainte de-ai face plata , ca fapta e prescrisa de anul trecut si fapta nu va mai fi judecata .
....... si ne intrebati de ce nu mai avem incredere in justitie si lege si de ce adesea sunteti sceptici si
enervati in insistentele noastre vis-a-vis de intrebarile ce le punem .... onorariul sa traiasca ! ! !
Posibil sa-mi fie stearsa postarea .... categoric , deranjeaza !