avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am o săptămână de când am născut, cum pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am o săptămână de când am născut, cum pot beneficia ...

Buna ziua cum pot beneficia și eu eu am o săptămână de cat am născut sunt din București sector 3 și măr interesa ce acte îmi trebuie mie ??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:25, 16 Iulie 2025
Acte pentru ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere european Alexandru-milano Alexandru-milano Buna ziua, as dori sa va intreb , eu locuiesc in Oras Bragadiru si trebuie sa-mi schimb certificatul de nastere in unul European si am fost nascut in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Salon masaj relaxare si anticelulitic nick2011 nick2011 Buna ziua, M-am interesa care sunt autorizatiile necesare pentru deschiderea unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic etc in Bucuresti, sector 1. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si act de identitate pierdute lilianamor lilianamor buna locuiesc in spania, pasaportul se expira trebuie sa vin in tara sa l renoiesc dar certificatul de nastere si buletinul le am pierdut. m am nascut in ... (vezi toată discuția)