avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă am beneficiat pana anul trecut de ajutorul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă am beneficiat pana anul trecut de ajutorul ...

Am o întrebare.dk am beneficiat pana anul trecut de ajutorul de lumina.tinand cont ca am tot 1080 lei pensia .întrebarea mea este dk se actualizează automat ajutorul.sau iarăși trebuie sa depun acte din nou.si tot odată dk se poate trimite online.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:05, 16 Iulie 2025
Bună ziua,

Nu se actualizează automat, trebuie solicitat și da, cererea se poate depune online, însă deocamdată nu a apărut platforma dedicată înscrierii.

Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_698...

și aici:
www.avocatnet.ro/articol_698...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarii care se încadrează în categoria vulnerabilă mai ... Felinar Jane Felinar Jane Pensionarii care se încadrează în categoria vulnerabilă mai trebuie să facă cererea pentru voucher de energie. Am întrebat poștașul și a zis că el ... (vezi toată discuția)
Inselatorie site dedicat tranzactiilor/pariurilor relutu_muntean relutu_muntean Buna, Daca este un site facut anume sa atraga clientii pentru a se inscrie pe o platforma de tranzactionare dand o regula de tranzactionare presupusa sigura ... (vezi toată discuția)
Beneficii cont online cnpp.ro - info util. sv.cristian sv.cristian De ce să îmi fac cont? Contul cnpp.ro este foarte important în relaţia electronică dintre utilizator şi sistemul informatic. De ce să îmi fac ... (vezi toată discuția)