avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionarii care se încadrează în categoria ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionarii care se încadrează în categoria vulnerabilă mai ...

Pensionarii care se încadrează în categoria vulnerabilă mai trebuie să facă cererea pentru voucher de energie. Am întrebat poștașul și a zis că el nu știe nimic.
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 15:54, 20 Iulie 2025
Nu e treaba poștașului de teren să știe acest lucru, și nici n-are de unde să știe.
Da, va trebui făcută și trimisă cerere online, dar deocamdată nu este funcțională aplicația/platforma.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2025
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu vă descurcați cu depunerea online puteți cere sprijin la poștă sau la primărie. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_698...
Pe scurt,
Dacă nu se poate face online, solicitarea poate fi depusă și prin intermediul reprezentanților oficiului poștal ori al reprezentanților primăriilor unde solicitantul declară locul de consum. Aceștia au obligația de a asigura suportul logistic și de personal calificat necesar pentru acordarea de asistență solicitanților în vederea completării formularului de solicitare a sprijinului și încărcării formularelor/ documentelor necesare solicitării sprijinului în aplicația electronică.

Mai multe detalii găsiți în articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am beneficiat pana anul trecut de ajutorul ... Firuta gavrila Firuta gavrila Am o întrebare.dk am beneficiat pana anul trecut de ajutorul de lumina.tinand cont ca am tot 1080 lei pensia .întrebarea mea este dk se actualizează automat ... (vezi toată discuția)
Oameni buni, intreb pentru o prietena...pe bune! ani lucrati ... hdlt hdlt Oameni buni, intreb pentru o prietena...pe bune! Ani lucrati in ro 21, ing chimist. Iese la pensie cu 1500????? N-a avut salariu mare, a lucrat in cooperatie ... (vezi toată discuția)
Deschidere ong pentru radio online! buna ziua/seara! voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, ... Pepo Pepo Buna ziua/seara! Voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, pentru a cere o parere sau in ajutor, orice fiind binevenit. Actual sunt in afara tarii, ... (vezi toată discuția)