avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sponsorizare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sponsorizare

Buna ziua, o societate comerciala din Germania poate sponsoriza un club sportiv din Romania? Vrem sa infiintam un club de fotbal si avem si o societate cu profil de confectii metalice in Germania.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 15:13, 16 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua

Eu nu știu niciun impediment. Din câte cluburi sportive am înființat, nu știu niciunul care să fi avut probleme legate sponsorizări externe. Dar, doar după obținerea CIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociația sportiva Gabriel 195 Gabriel 195 Bună ziua, vreau sa înființez o asociație sportiva,sutem 3 persoane și avem și spațiul locativ pentru a desfășura activitatea, vrem sa o facem fără ... (vezi toată discuția)
Am infintat o asociatie sportiva non-profit cu personalitate juridica Sebastian Calin Sebastian Calin Buna ziua, Baiatul meu face tenis de performanta de cel putin 10 ani si ca atare, dat fiind costurile f mari la care sa ajuns, am infintat o asociatie ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva sau club sportiv biancarenata biancarenata Buna ziua, Suntem un grup de părinți care dorim să atragem sponsorizări, și redirecționarea celor 2 % din venit pentru o echipa de handbal ... (vezi toată discuția)