avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica cloud si eroare spv anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica cloud si eroare spv anaf

buna dimineata. mi-am afcut semnatura digitala in cloud. am urmat toti pasii pentru inregistrare, am primit de la anaf ca a fost inregistrat cu succes, dar cand doresc sa intru in anaf spv sau in e-guvernare primesc de la ei mesajul -

Certificatul nu a fost prezentat. Va rugam sa va asigurati ca certificatul digital poate fi citit de pe token prin intermediul browser-ului si nici un alt program nu blocheaza acest acces.

Daca doriti sa mai incercati odata inchideti aceasta fereastra si deschideti una noua.

am dezactivat firewall, am sters memoria cache, istoric. am semnat documente cu certificatul dar nu pot accesa spv/e guvernare
imi puteti da un sfat ce pot face
multumesc
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
ndrrl, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)