Ce se pot face cand...Datoria la -o banca nu fost acghitate la timp.Cazul a ajuns la o firma de recuperstor.Cu firma de recuperator totul a fost rezolvat chiar cu un contract de cestiune creanta. A fost promis ca din oficiu va fi trimis actele la OCPI..Dar a trecut ani 9 ani cel putin .Contractul era facute din 06/07/2016.Nu este depuse nimic. la OCPI Firma nu este,era din loc Cehia.Ce pot face ???.FOARTE FRUMOS CER SA AJUTATI.mULTUMESC FOARTE FRUMOS IN CAZ DE AJUTOR
deci s-a notat saqrcina in cartea funciara. Nu aveti ce sa faceti decat sa cereti ininstanta sa se constate prescris dreptul la actiune si sa cereri ca instanta sa dispuna radierea. Parerea mea e ca va trebuie avocat.
Ocpi, intabulare
liviuucv
Buna seara. In urma procesului de partaj am obtinut in instanta imobilul, dar instanta a decis ca trebuie sa platesc sulta catre fosta sotie 100 000 si ea ... (vezi toată discuția)
Partaj - sulta
conny19
in urma unui partaj, 90% din valoarea imobilului mi-a revenit mie, urmand sa-i platesc paratului 10% printr-o sulta. El fiind obligat la randul lui sa imi ... (vezi toată discuția)