avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia o masina care este pe firma mea, dar nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia o masina care este pe firma mea, dar nu detin nici ...

Buna ziua! Am urmatoarea problema. Cum pot radia o masina care este pe firma mea, dar nu detin nici masina nici actele maşini doar o copie dupa cartea maşini? Menționez ca platesc impozitul pentru aceea masina de câțiva ani dar masina i-am înstrăinat-o unui prieten pe care nu il mai gasesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 20 Iulie 2025
Aveti nevoie de document de predare masina la o firma de dezmembrari. Daca nu este masina, ce predati ?
Apoi se scoate masina din evidenta politiei si de la taxe si impozite.
Sunt firme pe langa sediile primariilor- taxe si impozite care se ocupa de intocmire acte, nu putine de altfel.
Pași și acte necesare radiere auto
[ link extern ]

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina fier vechi - cumpar rable Floriann P Floriann P In 2019 am avut o masina ( rabla) pe care am dat-o la cei cu anunturi \'cumparam rable-radiere pe loc \' , am sunat la ei , au venit , au luat masina , i-am ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism sperantagabi sperantagabi IN URMA CU DOI ANI AM CUMPARAT AU MICROBUS ME LAM O FIRMA DIN ALT JUDET ACOLO A FOST SCOS DIN EVIDENTELE FINANCIARE EU NU LAM DECLARAT LA FINANTELE LOCALE , ... (vezi toată discuția)