Mama mea este expert contabil si a avut un proces in ianuarie din cauza unei expertize pe care a intarziat-o foarte mult. A fost data in judecata de avocatul expertizei si a primit o amenda de 5000 de lei. Mama a contestat amenda respectiva si aceasta s-a redus la 2000 de lei pe care a achitat-o.
Acuma 2 zile, in data de 18.07, a primit poprire pe cont pe suma de 5000 de RON, si a aflat ca a fost judecata de 2 ori pentru aceeasi treaba, de 2 instante diferite, dar ea nu stia de cealalta amenda de 5000 de ron. Nu a primit nici o instiintare, nu a primit plic acasa, nu a semnat pentru nimic de primire.
Intrebarea este ce se poate face in momentul actual. Se poate depune contestatie pentru a scadea amenda la 2000 de RON cum s-a procedat si in cazul primei amenzi? Suma de 5000 de ron ( pentru a 2 amenda) a fost deja achitata, in cazul in care se poate contesta a 2 amenda, se poate formula o cerere pentru restituirea diferentei de 3000 de RON?
Buna ziua, trebuie vazute documentele, sa nu fie aceeasi amenda judecata in fond si cale de atac. Altfel, puteti formula contestatie la executare in termen.
Amenda formular plf
Ovidutus
Buna ziua.
In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)