avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un magazin privat vinde țigări Winston plus rosu cu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un magazin privat vinde țigări Winston plus rosu cu prețul ...

Un magazin privat vinde țigări Winston plus rosu cu prețul 26,50 deși prețul se va mari de la 1august și acest preț este de vreo 3 săptămâni
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
care este intrebarea/ ce doriti de fapt?
Ceea ce se va schimba de la 1 august (adica creșterea de tva) e una, iar adaosul practicat de comerciant, care se poate schimba oricând, e alta.
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
george-neagu, moderator
@george-neagu:
Prețul final (retail, la raft) al produselor de tutun accizate este stabilit de producător împreună cu ANAF, iar singura libertate a vânzătorului final e să-l accepte sau să nu mai vândă. E motivul pentru care restaurantele nu mai vând țigări de zeci de ani: nu le convine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la factura sau la pretul intreg??? vasile15 vasile15 Cum se trece in NIR tva-ul?Eu sunt platitor de TVA si cumpar marfa fara tva...Eu in NIR cand il completez...pun tva-ul la 10 lei cat am dat pe produs sau pun ... (vezi toată discuția)
Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)
Afacere legala/ilegala carmen_pitesti carmen_pitesti Buna Seara! Va scriu in legatura cu o nelamurire, fiul meu, in varsta de aproximativ 20 de ani vrea sa se apuce o afacere, cred eu ca ilegala, desii el imi ... (vezi toată discuția)