avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Urmează să-mi schimb numele după viitorul soț și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Urmează să-mi schimb numele după viitorul soț și întrebarea ...

Urmează să-mi schimb numele după viitorul soț și întrebarea mea este dacă pot schimba talonul mașini auto cu certificatul de căsătorie ca să numai aștept până pot scoate buletinul că durează ceva și trebuie imediat să plec din țară.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 20:03, 21 Iulie 2025
nu se poate cu certificatul de casatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mă confrunt cu o situație destul de complicata. ... Ioana-Blaj 2203 Ioana-Blaj 2203 Bună ziua, mă confrunt cu o situație destul de complicata. După căsătorie am omis schimbarea talonului auto! Între timp pe mașină respectivă mi-a ... (vezi toată discuția)
Stare civila - buletin, casatorie pusha13 pusha13 buna ziua. la anu urmeaza sa ma casatoresc eu am domiciliul in bucuresti si viitorul sot in calarasi,sa schimbam buletinul de pe calarasi pe bucuresti nu prea ... (vezi toată discuția)
Cum îmi schimb buletinul după căsătorie? VioletaGeA VioletaGeA Bună dimineața. Intentionez sa ma căsătoresc in germania unde locuiesc de 2 ani împreună cu viitorul sot. Am mers la primărie și ne-am interesat de ... (vezi toată discuția)