avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Sunt o fată de vârstă de 21 de ani, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Sunt o fată de vârstă de 21 de ani, iar iubitul ...

Bună ziua! Sunt o fată de vârsta de 21 de ani, iar iubitul meu are 17 ani și 2 luni.. Situația este că nu prea ne înțelegem bine cu familia lui din cauza vârstei mele și ne-am gândit să fugim împreună.. Fiindcă eu am un apartament în chirie și ar putea sta la mine. Ce se poate întâmpla dacă maicăsa mă dă la poliție, sau îl dă pe el în urmărire? Ce putem păți?
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
Kinga01Alex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 21:59, 21 Iulie 2025
Mai aveți răbdare 10 luni sa devină major si apoi puteți fugi împreună unde doriți . Dar v-ați gândit puțin si la ce viitor veți avea împreună ? Bănuiesc ca d-voastră aveți deja un venit iar el nu , poate este încă la școală si o sa trebuiască sa va asumați toate cheltuielile necesare cu școala si întreținerea lui iar mai târziu nu se știe ce va alege , depinde de multe alte circumstanțe . Oricum nu este momentul acum sa riscați , ați putea fi învinuită de corupție de minori , timpul de așteptare poate fi si o proba de statornicie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
Poti fugi de un proces? bebein bebein Buna ziua, Pe scurt cazul este urmatorul. Am dat mita instructorului de la scoala de soferi pt a lua examenul practic.Am recunoscut fapta inainte de inceperea ... (vezi toată discuția)
Casatorie la 16 ani-consecinte croitoruroxana croitoruroxana buna,va rog sa m ajutati dak se poate am 16 ani jumatate sunt cu un baita de 20 de ani de 2 ani impreuna parintii nu sunt deakord ku el si eu sufar mult vrem ... (vezi toată discuția)