avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am fost lovit de 5 persoane, se poate retine art. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am fost lovit de 5 persoane, se poate retine art. 73 lit ...

Daca am fost lovit de 5 persoane, se poate retine art. 73 lit b pentru toate 5 chiar daca eu am injurat doar una pe messenger? art. 73 lit b se va retine pentru toti 5 sau pentru 1 persoana?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:48, 24 Iulie 2025
Daca va referiti la Art 77 cod penal, da se poate retine circumstanta agravanta pentru toti 5.
Daca va referiti la altceva, specificati in cuvintele dvs la ce anume va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce sa ma aștept Dacilor Dacilor Am fost batut rau de 5 persoane, am 13 ,14 zile de la medicu legist, la ce sa ma aștept (vezi toată discuția)
Este legala aceasta hotarare? dodonica dodonica Curtea de apel a pronuntat o hotatare prin care condamna un inculpat la; 1.săvârşirea infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, prev. ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente xuser xuser Buna ziua, ce sansa as avea pe civil in cazul pt. un proces de lovire si alte violente? - s-a solutionat cu SUP, fata nu prezinta pericol social -a retinut ... (vezi toată discuția)