avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! As dori sa deschid un cabinet de medicina ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! As dori sa deschid un cabinet de medicina de familie, ...

Buna ziua! As dori sa deschid un cabinet de medicina de familie, dar chiriile sunt foarte scumpe. Ma poate ajuta primaria cu inchirierea unui spatiu contra unei sume modice? mentionez ca dispensarul este deja ocupat si este dat in concesiune, dar totusi este un deficit de medici pentru numarul de locuitori conform listelor de la dsp mai este nevoie de 4 medici
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2025
sickao3, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:53, 22 Iulie 2025
Probabil ca e vorba de un oras mare, daca chiriile sunt foarte scumpe. Primaria nu va poate inchiria pe sume modice fiindca este obligata sa inchirieze conform legii, la licitatie. Deficit de medici este peste tot in Romania.
Primaria va poate ajuta cu o parte din suma aferenta chiriei, cu conditia sa aiba in derulare un astfel de program.
V-ati interesat?
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară. Valentin Chirilă Valentin Chirilă Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o speță în care nu găsesc rezolvare. Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară, într-un dispensar ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)