avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Cum se procedeaza de catre angajatorul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Cum se procedeaza de catre angajatorul cedent cu contractele ...

Buna ziua. Cum se procedeaza de catre angajatorul cedent cu contractele care au statusul de detasat la data migrarii la noul REGES? Completeaza ceva in reges (modulul decizii sau modul modificare etc)? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 23 Iulie 2025
In opinia mea, ar trebui sa actualizeze datele celor detasati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari contractuale Daliborka Daliborka In cazul in care o societate este cumparata de o alta societate( care se va numi altfel), in acest caz cum se procedeaza cu angajatii existenti? aceasta ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in cazul transferului de activitate conform l.67/2006 Florin Dragomir Florin Dragomir Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, ce se intampla cu salariatii aflati in concediu medical in cazul transferului de afacere, respectand prevederile ... (vezi toată discuția)
Transfer salariat aflat in concediu medical (tbc) dupa divizarea societatii Bubinubi Bubinubi Buna ziua, am un salariat care se afla in concediu medical (TBC). Societatea pe care este angajat s-a divizat in alte doua societati (fara a implica ... (vezi toată discuția)