avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... S-a aprobat PUG pentru a putea construi cu notificare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

S-a aprobat PUG pentru a putea construi cu notificare la primarie in mediul rural?

S-a aprobat PUG pentru a putea construi cu notificare la primarie in rural?

Am aflat ca se poate construi in mediul rural o magazie sau o casa unifamiliala (cu anumite conditii) doar cu notificare catre primaria locala. Acum ceva timp nu era inca promulgata legea.
Vreau sa stiu daca s-a promulgat.

Daca aveti un link unde pot verifica din cand in cand, stadiul promulgarii, va rog sa il postati.

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
branzicadecasa, utilizator

Alte discuții în legătură

De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pe teren extravilan bog_m bog_m buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si ... (vezi toată discuția)
Ajutor sa obtin certificatul de urbanism como1980 como1980 Buna ziua. Am cumparat un teren intravilan la tara pe care doresc sa-mi fac o casa. Am aflat cu tristete ca nu pot construi din cauza ca a expirat PUG-UL. Am ... (vezi toată discuția)